Speciale

Kakaofrugter udgør essensen af mit speciale om chokolade, da jeg udover mine grafiske kompetencer også har en 3½ årig formidlingsuddannelse med specialelinje i markedsføring & produktudvikling af fødevarer/sundhed.

Chokoladeguiden er et sammenkog af interessant og nyttig viden om chokolade og er en del af mit speciale om chokolade. Guiden indeholder blandt andet viden om: nikkelallergi, chokoladebloom samt korrekt opbevaring og temperering af chokolade.

I forbindelse med mit speciale blev jeg kontaktet af Chokoladeselskabet og bedt om at skrive en artikel til deres medlemsblad Chocolatier.

Specialekarakter: 11

Censor:
Orla Zinck, cand.brom.

Eksterne vejledere:
Yadvinder Singh, produktudvikler, Carletti A/S
Max M. Hansen, laboratoriechef, Carletti A/S

Specialevejledere:
Verner Varlund Jensen, cand.lact
Pia Højbjerg, cand.pæd.

Spec3

Chokoladeguiden02

choclatier2